Vecka 29

Måndag: Ett pass gympa med stång på Gerda. Otroligt nedslående hur snabbt jag tappat muskelmassa. Fick pressa mig till det yttersta för att orka genomföra hela passet. Efteråt betraffade jag mig själv med 9km på cykel. Vanligtvis brukar jag gå på intensiv-/extra styrke-passen och tycka att det är lite mesigt. Kondition och muskler är färskvara!
Tisdag: Idag var jag ute med en kompis och cyklade lite. när jag kom hem mätte jag upp sträckan till 2,5 mil. Förövrigt försökte jag mig på att hjula, något som slutade på akuten. Som tur var så var det inget brutet utan förmodligen bara en sträckning. Ont gör det iallafall. Aj.
Onsdag:
Torsdag-Söndag: Kommer jag att vara på festival i Tyskland. FESTE FESTE! Första gången jag festar på flera månader.
(måste tillägga att jag och en random tysk toksprang sida vid sida hem från festivalområdet till campingen i regnet. min kondition var sponsrad av Beck's öl och jag kände mig överlägsen alla de som tog bussen. När jag tumlade in i tältet var jag dyngsur men lycklig över min fantastiska språngmarsch även om det resulterade i ett fult skrubbsår av fallet)

Vecka 27 och 28

Sammanfattning: Sjukdom, förmodligen efter att ha gått hem från gymmet i blöta kläder eller pga för mycket jet-skiåkning. Regel nummer två: ta alltid på en tröja när du är färdig med din fysiska aktivitet, även i pauserna mellan seten...

Söndag: Lyckades jag iallafall få in ett lätt pass på gymmet. Sprang 3km som uppvärmning och sen körde jag 10min snabb rodd och 20 min på den lille core-maskinen. Precis lagom förstapass efter en träningssvacka tyckte min kropp.

RSS 2.0