Vecka 22.

Måndag: Inte ett skit. Verkligen. Promenad med hunden 4 km, förkyld
Tisdag: Ingentiiing.. 5 km promenad med hundarna. Det börjar rycka i musklerna. Känns som att allt är förlorat.
Onsdag: Förkylningen börjar släppa nu, men för säkerhets skull blev det återigen bara promenad. imorgon ska jag cykla 20km om allt går som planerat :) kanske hinner jag med jogging innan veckan är slut?
Torsdag: Blev inget alls denna dag, stormen rasade.
Fredag 5km promenad
Lördag 5 km promenad
Söndag
5 km promenad

Stormigt, misslyckat - en vecka som jag lika gärna hade kunnat stryka.

Vecka 21

Måndag: Löpning 10,3 km 63 minuter, spurta/jogga tillbaka à 60m x5 40 situps
Tisdag: Löpning 5 km 25 minuter
Onsdag: Cykling 16 km 50 minuter promenad 1h på kvällen
Torsdag: Vila, men med ett par timmars promenad i "kuperade" Stenshuvud nationalpark :)
Fredag: Gympa med stång på Gerda samt runt 10 km på cykel
Lördag: Hårt gym-pass styrka varavar med kondition. t.ex 10 min snabb rodd. Trappor 20 min. Core 15 min armhävningar,situps, rygg.
Söndag: Rygg-gympa med stång. (det var jag och 60+ där) men jag körde hårt för man fokuserar allt för sällan på ryggmuskulaturen specifikt.+ 7 km cykel

Sammanfattning: En ganska optimal vecka. Men framöver vill jag lägga mer krut på kondition. Jag måste springa åtminstone tre gånger i veckan. Ska börja trappa ner på styrka och öka antalet kilometer i spåret.

PS jag har blivit förkyld och det är hemskt. får se vad som händer v 22. kanske kan vara en lämplig tid för återhämtning helt enkelt?



M. och jag körde till Stenshuvuds nationalpark. Högsta toppen ligger på 97 m.ö.h  haha. Men det var hur som helst otroligt vackert med både bokskog och strand.

tvärvändning

nu hade jag tänkt göra om den här bloggen till en träningsblogg för att föra dagbok över hur mycket och hur jag tränar. egentligen är det väl hög tid faktiskt, folk säger ju att man uppnår bättre resultat när man får det svart på vitt. och eftersom ingen läser den här bloggen ändå så kan jag lika gärna göra det för min egen skull. mitt första inlägg får bli om förra veckan för det är så långt bak som jag minns.

TK
(för övrigt är Promoes låt long distance runner grymt peppande om man vill hitta motivation för löpning!)

RSS 2.0